Ce sunt Chemtrails și cum acționează asupra sănătății umane

Chemtrails este un un subiect controversat despre care s-a scris mult și care a divizat lumea științifică. Cei care susțin teoria unui complot asupra umanității afirmă că toată populația umanității este supusă unui diabolic test. Gazul pulverizat în atmosferă are consecințe dramatice asupra sănătății oamenilor.

Despre chemtrails a început să se discute în anul 1996, atunci când pe cer au fost observate urme persistente. În anul 2001, un politician american, Bob Fritakis, propune un proiect de lege cu privire la prezervarea spațiului.

Este pentru prima dată când termenul chemtrails este folosit în mod oficial. Proiectul este respins de Congresul american. Cu toate acestea, Fritakis a susținut în interviurile pe care le-a acordat că chemtrails face parte dintr-un proiect care se numește Viziune pentru 2020. Conform afirmațiilor sale, chemtrails are efecte catastrofale asupra oamenilor, asupa climei și a ecosistemului.

Chemtrails, consecințe

A controla clima, înseamă a controla agricultura unei țări, implicit economia. Chemtrails este un complot care lasă puține probe, dar este devastator. Poate produce uragane, inundații, secetă

Chemtrails generează fenomene atmosferice care conduc la perturbații în comunicații. Măsurătorile au relevat că temperaturile pot scădea sau urca brusc, timp de câteva zile, de la momentul pulverizării gazelor. Ceea ce este și mai îngrijorător sunt afirmațiile unor cercetători care susțin că nanometalele, materia organică și gazele pulverizate au o influență directă asupra activității cerebrale și chiar asupra ADN-ului uman.

Chemtrails, orbe și filamente

În ultimii ani, a fost observat un alt fenomen despre care se spune că ar avea legătură cu chemtrails. Este vorba despre orbe, apariții sferice luminoase. Ultimele apariții au fost semnalate în Montreal, Canada, în 2018.

Cercetătorii de la institutul american Carnicom au reușit să analizeze eșantioane de aer în care au descoperit metale grele cum ar fi titan, aluminiu, magneziu și polimeri microscopici. Totodată în apa de ploaie au fost descoperite particule de aluminiu și cuarț.

Chemtrails

În mai multe zone ale globului, printre care Italia și SUA, s-a înregistrat un fenomen și mai îngrijorător, o adevărată ploaie de filamente cu dimensiuni ca ale firului de păr. Un astfel de filament poate atinge o lungime de până la 20 de metri.

Nanoparticulele care compun filamentele au capacitatea de a copia ADN-ul virușilor, bacteriilor sau al celulelor cu care vin în contact.
Fenomenul a fost numit părul îngerilor și analizele au relevat că în structura lor conțin particule toxice. Ceea ce este și mai tulburător este faptul că textura lor este asemănătoare cu cea a celulelor care produc boala Alzheimer, care face o mie de victime pe zi.