Preparatul minune care îmbunătățește metabolismul și topește grăsimile

Acest preparat din extract de usturoi curata organismul de grăsimi şi pietre, îmbunătăţeşte metabolismul şi astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.

Reglează greutatea corpului, topeşte cheagurile de sânge, vindeca diafragma miocardică bolnavă, arterioscleroza, inapetenta (lipsa poftei de mâncare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face să dispară artritele, artrozele şi reumatismul.

Vindecă gastritele, ulcerele de stomac şi hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe şi interne, vindeca diferitele tulburări de vedere şi auz, impotenţă. Are efect benefic asupra întregului organism.

Mod de preparare:

Într-un borcan de sticlă se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarnă 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tărie. Borcanul se închide ermetic şi se pune în frigider timp de 10 zile. În cea de-a 11-a zi se filtrează totul cu o strecurătoare foarte fină sau cu tifon. Lichidul obţinut se toarnă în acelaşi borcan şi se pune încă 2 zile în frigider. După această perioadă remediul este gata pentru tratament (picăturile se pot lua cu puţin lapte sau apă înainte de a începe să mâncăm), după cum urmează:

Număr de picături MIC-DEJUN PRÂNZ CINA
Ziua 1  1 2 3
Ziua 2 4 5 6
Ziua 3 7 8 9
Ziua 4 10 11 12
Ziua 5 13 14 15
Ziua 6 16 17 18
Ziua 7 12 11 10
Ziua 8 9 8 7
Ziua 9 6 5 4
Ziua 10 3 2 1
Ziua 11 15 25 25
Ziua 12 25 25 25

Se va continua cu câte 25 de picături, de 3 ori pe zi, până la terminarea întregii cantităţi.

TERAPIA NU SE POATE REPETA DECÂT O DATĂ LA 5 ANI !!!

ATENŢIE: Alcoolul nu trebuie să conţină alte substanţe (clorura de benzalconiu sau metanol).

* […] La război trebuie să mergem cu arme potrivite. Scrieţi-vă să nu uitaţi: pentru reţeta miraculoasă, veche de… 5000 de ani, este recomandată utilizarea alcoolului rafinat (alcool alimentar) de origine agricolă (grâu, secară, porumb etc.) obţinut prin fermentaţie alcoolică, distilare şi rectificare, la o concentraţie de 90 – 96%. Acest sortiment de alcool este de preferat, deoarece are un conţinut minim de componente sau substanţe toxice cum ar fi alcool metilic, alcooli superiori, aldehide, cetone etc. Nu se recomandă utilizarea primei părţi de distilat (fruntea) obţinută la distilarea borhoturilor de fructe (sau alte zaharoase), deoarece acest produs de distilare are un conţinut crescut de substanţe toxice.

Pe timpul păstrării amestecului de usturoi în alcool pentru macerare, timp de 10 zile, se recomandă omogenizarea zilnică a acestuia. Altfel spus: amestecaţi în borcan în aşa fel încât usturoiul pişat să se amestece cu alcoolul şi să-şi lase mai bine „tăria”. Usturoiul folosit şi…folositor sănătăţii voastre trebuie musai să fie românesc, să fie usturoi cu mustăţi, din acela cu care ne-am obişnuit în copilărie, Usturoiul de import, alb ca spuma laptelui şi ambalat în plăsuțe arătoase…trebuie privit doar. De cumpărat treceţi la cel „bătrânesc” pe care l-aţi mâncat acasă la părinţi sau la bunici.

metabolismul

Atenţie mare: vă spunem noi, la „Se întâmplă acum”, secretul curăţării, tăierii şi pisarii usturoiului, atât pentru reţetă cu alcool cât şi pentru mujdei sau orice altceva: nu-l atingeţi de metal! Curăţaţi-l cu unghiile sau cu un cuţit de …lemn. Pisaţi-l în mojar de porţelan sau sticla. Dacă nu aveţi, folosiţi clasicul „pisălog” din lemn. În nici un caz în în piua de metal în care pisaţi nuci sau alte alimente! O ultimă precizare: pentru copiii mai mici de 14 ani, cura cu „usturoiul vindecător” se va face doar după o consultare a medicului.

Citește și